време е за развитие 
Живеем за да се променяме  

ЗАЩОТО ДНЕС Е УТРЕ, А УТРЕ Е СЕГА

Bio Well камера е революционен съвременен уред за изследване на излъчваната светлина от човека.      

Тя заснема невидимото излъчване от десетте пръста на ръцете и дава цялата информация в графики на екрана на компютъра. Проследява на движението на жизнената енергия Чи във всички енергийни меридиани в тялото. Дава поглед върху излъчването на жизнената енергия в човека на базата на традиционната китайска медицина.
Процесът на сканиране с Bio Well е бърз, лесен и ненатрапчив.
   
Bio Well камера е разработена от екип на д-р Константин Коротков, най-големият специалист в света по т.нар. „Кирлианов ефект“ или Кирлианова фотография.

Всеки от нас изживява и реагира по различен начин на трудностите в живота, живеем свръхтревожно, чувството на провал ни преследва, израстнали сме с ниско самочувствие, живеем в самота, усещаме безнадеждност, затъваме в отчаяние, опитваме се да отбием паническите атаки, изпадаме в депресии, или пък загубваме смисъла в живота.
И в крайна сметка, ако не овладеем нашите емоции и вътрешните си конфликти, те ни изваждат от равновесие. 
Нали знаете, че голяма част от неблагополучията  в живота ни се дължат именно на нашите настроения, емоции и чувства!

Помощта идва с цветните есенции на д-р Бах! Те трансформират нашите небаласирани чувства,емоции и настроения в най-красивия им потенциал и отключват вътрешната ни сила. Възобновяват връзката със собствените ни душевни ресурси за възстановяване! Внасят увереност в нас и най-вече премахват блокажите и бариерите, които сами си изграждаме пред потенциалните ни възможности! 
Помагат ни да постигнем душевна хармония, да се справим с трудностите в живота и да чуем вътрешния си глас!

В търсене на начини да се поддържаме благополучие и да постигнем баланс на Ин и Ян нека да потърсим отговорите.
Знаете ли, че преди столетия китайският семеен лекар си е получавал хонорара само докато семейството е било здраво!
Древните китайски трактати по медицина ни насочват в как да си възстановим баланса на Ин и Ян в организма – с боров прашец и екстракт от бамбукови листа
Боровият прашец захранва нашата клетка с необходимите вещества, а бамбукът им разчиства пътя за да достигнат предназначението си. И това е Ин и Ян в перфектна симбиоза. При това в най-доброто съотношение, създадено от гения на дивата природа!

Цигун е двигателна гимнастика, която зад своите движение представлява практика за балансиране на жизнената енергия. Цигун стимулира кръвообращението и лимфните потоци, изтласква влагата от ставите, мускулите, сухожилията и всички тъкани в организма. Когато раздвижим нашата енергията в тялото прогонваме студа, регулираме прекомерната топлина в цялото тяло.  
Невидима като въздуха, енергията Чи поддържа всеки жив организъм на този свят в състояние на живот и развитие.  Цигун работи с тази енергия и я организира в оптимално разпределение из цялото тяло и поддържа хармонията в нас. В следствие на това заедно с подобреното физическо здраве преминаваме на едно по-високо ниво на съзнание.

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРИРОДАТА

css.php