време за развитие 
Живеем и се променяме  

ЗАЩОТО ДНЕС Е УТРЕ, А УТРЕ Е СЕГА

Всеки изживява и реагира по различен начин на трудностите в живота, често свръхтревожно, чувството на провал ни преследва, израстнали сме с ниско самочувствие, живеем в самота, усещаме безнадеждност, затъваме в отчаяние, опитваме се да отбием паническите атаки, изпадаме в депресии, или пък загубваме смисъла в живота.
И щом не успеем да овладеем нашите емоции и вътрешните си конфликти, те логично ни изваждат от равновесие. 
В света на цветните есенции на д-р Бах ние можем да намерим подкрепа ! Те трансформират небаласираните чувства, емоции и настроения в най-красивия им потенциал и отключват вътрешната сила в човека за промяна. Възобновяват връзката със собствените душевни ресурси за възстановяване! Помагат да постигнем душевна хармония и да се справим с трудностите в живота, щом потърсим вътрешната си сила!

Цигун е движение, което балансира човешката жизнена енергия. Практиката на Цигун меко стимулира кръвообращението и дава тласък лимфните потоци, изгонва влагата от ставите, мускулите, сухожилията и всички тъкани в организма. Когато раздвижваме нашeто тяло и енергията „Чи“ в него, също прогонваме студа, регулираме небалансирано разпределената  топлина. Невидима като въздуха, енергията Чи поддържа всеки жив организъм на този свят в състояние на живот и развитие.  Цигун работи с „Чи“като я организира и разпределя оптимално из цялото тяло и така поддържа хармонията в нас. Вследствие на това заедно с подобреното физическо здраве преминаваме на едно по-високо ниво на осъзнаване.

В търсене на начини да поддържаме благополучие и постигнем баланс на Ин и Ян търсим нашите отговори.
Нека да знаем, че преди столетия китайският семеен лекар си е получавал хонорара само докато семейството е било здраво! 
Древните китайски трактати по медицина ни насочват в как да си възстановим баланса на Ин и Ян в организма – като добавим нужната енергия и подпомогнем почистването на организма. Да открием жива храна с необходимите за нашите клетки вещества и нека разчистим пътя за да достигнат те своята крайна цел. Съчетанието на храни и течности е перфектното съотношение за нашият баланс е задача за цял живот и майката природа е нашия водач по този път!

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРИРОДАТА

css.php