време за развитие 
Живеем и се променяме  

ЗАЩОТО ДНЕС Е УТРЕ, А УТРЕ Е СЕГА

Всеки изживява и реагира по различен начин на трудностите в живота, често свръхтревожно, чувството на провал ни преследва, израстнали сме с ниско самочувствие, живеем в самота, усещаме безнадеждност, затъваме в отчаяние, опитваме се да отбием паническите атаки, изпадаме в депресии, или пък загубваме смисъла в живота.
И щом не успеем да овладеем нашите емоции и вътрешните си конфликти, те ни изваждат от равновесие. 
Нали знаете, че голяма част от неблагополучията  в живота се дължат именно на определени настроения, емоции и чувства!
В лицето на цветните есенции на д-р Бах вие намирате подкрепа ! Те трансформират небаласираните чувства, емоции и настроения в най-красивия им потенциал и отключват вътрешната сила в човека. Възобновяват връзката със собствените душевни ресурси за възстановяване! Внасят увереност и най-вече премахват блокажите и бариерите, които сами си изграждаме пред потенциалните възможности! Помагат да постигнете душевна хармония и да се справите с трудностите в живота, щом чуете вътрешния си глас!

Цигун е двигателна практика, която със своите движения  балансира човешката жизнена енергия. Практиката на Цигун меко стимулира кръвообращението и дава тласък лимфните потоци, изгонва влагата от ставите, мускулите, сухожилията и всички тъкани в организма. Когато раздвижите вашeто тяло и енергията „Чи“ в него, вие също прогонвате  студа, регулирате небалансирано разпределената  топлина. Невидима като въздуха, енергията Чи поддържа всеки жив организъм на този свят в състояние на живот и развитие.  Цигун работи с „Чи“като я организира и разпределя оптимално из цялото тяло и така поддържа хармонията във вас. Вследствие на това заедно с подобреното физическо здраве преминавате на едно по-високо ниво на осъзнаване.

В търсене на начини да се поддържате благополучие и да постигнете баланс на Ин и Ян потърсете вашите отговори.
Знаете ли, че преди столетия китайският семеен лекар си е получавал хонорара само докато семейството е било здраво!
Древните китайски трактати по медицина ви насочват в как да си възстановите баланса на Ин и Ян в организма – като добавите нужната енергия и подпомогнете почистването на организма.
Боровият прашец от Китай доставя жива храна с необходимите за вашите клетки вещества, а екстрактът от листа на бамбук им разчиства пътя за да достигнат своята крайна цел. И това съчетание на Ин и Ян е перфектното съотношение за вашият баланс. При това в най-доброто съотношение, създадено от гения на дивата природа!

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРИРОДАТА

css.php