Bio Well анализ

ТВОЯТА ЕНЕРГИЯ ЧИ ОТ ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ

BIO WELL КАМЕРА Е РЕВОЛЮЦИЯ В ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ЧОВЕШКАТА ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ 
 
Bio Well камера   
Жизнената енергия е нашето гориво, тя ни осигурява възможност да преминаваме през времето и пространството. Човешкото енергийно поле е най-чувствителното отражение на физиологичното, емоционалното и духовно състояние на човека.      

Анализът от Bio Well камерата е основан на връзката на между пръстите на ръцете и различните органи и системи в тялото. Оттам и връзката с 12-те канали на енергия според традиционната китайска медицина. Основната причина за болестите според Изтока се крие в недостиг или излишък от енергия в човека. Едно зараждащо се болестно състояние се проявява първо на енергийно ниво. След това, ако не вземем мерки, се превръща във физическа болест. С инструментът Bio Well ще откриете къде се крият вашите дефицити на енергия, какво означава това и какви мерки е възможно да се предприемат.

Кратка история

Първите сведения за спонтанно откриване на човешкото лъчение датират от далечната 1777 г. и техен откривател е германския физик и математик Георг Лихтенберг. Във вековете следват имената на много изследователи, както и известният Никола Тесла, в редицата се нарежда и български изследователи. Историята обаче е отредила името на руския инженер и изследовател Семьон Кирлиан да бъде увековечено в тази област на физиката. Той заедно заедно със съпругата си работят и изключително задълбочено по темата с енергийното излъчване (светене) на живи биологични обекти, като провеждат множество експерименти. В тяхна чест изследванията в тази област са наречени – „ефектът на Кирлиан“ или са популярни също с името Кирлианова фотография. Първият учен, който прави връзка между китайските меридиани и „ефектът на Кирлиан„ е германският учен д-р Фол. След това д-р К. Коротков усъвършенства методът и го извежда на ново съвременно компютърно ниво. 

Как работи системата

Изображението, което създава инструментът Bio-Well, съчетава западните технологии и постулатите на източната медицина. Bio Well камерата заснема невидимото излъчване от десетте пръста на ръцете и специален софтуер извежда цялата информация в графики на екрана на компютъра. Процесът на сканиране е бърз, лесен, удобен и ненатрапчив. Цялата система за анализ на получените данни е потвърдена от над 20-годишния клиничен опит на стотици лекари със стотици хиляди пациенти. В редица руски болници са проведени експериментите и така на практика са затвърдени резултатите на Bio Well камера. Това заснемане на актуалното ни енергийно ниво дава информация за да можем да предприемем изпреварващо действие от наша страна. Още докато проблемите ни са на енергийно ниво и не са „слезли“ още във физическото тяло.

Разработка и приложението 

Bio Well камера е разработена в средата на 90-те години на 20-ти век от екип на д-р Константин Коротков, и продължава да се развива заедно с американски партньори. Д-р Коротков е най-големият специалист в света по т.нар. „Кирлианов ефект“. Bio Well камера използва именно този ефект в своята работа за да установи конкретното енергийно състояние на човека. Д-р Коротков е работи с руските олимпийски отбори. Участвал в подготовката им с изследвания чрез Bio Well камера. С нея установява моментната форма и психоемоционалното състояние на спортистите за олимпиадата в Сочи през 2014 година.

Практиката на Студио Пет Пръста

Студио Пет Пръста работи с Bio Well камера от лятото на 2016 година.  За две години практика и изследване на различни хора, установи редица предимства.  Емоционалното ни състояние дава обратна връзка върху екрана на компютъра дали сме в състояние на стрес и напрежение. Недостигът на енергия ясно очертава къде е слабото звено в нашият организъм. След получаване на информацията в реално време, се  набелязва план и стъпки за разрешаване на настоящи и бъдещите проблеми.

Студио Пет Пръста  участва с Bio Well камера в изследване организирано от ANDARI – ArtExtreme за влиянието на българските шевици върху участниците от Международния Балетен конкурс – Варна’ 2016. В своята дейност Студио Пет Пръста гостува в различни градове на България като София, Пловдив, Велико Търново, Севлиево. 

Ние можем да видим как протича жизнената ни енергия, какви може да са причините за проблемите със здравето ни и какво да коригираме, можем да видим как ни се отразява диета, спорт, оздравителна терапия, енергийна практика, като сравним резултатите преди и след в определен период.

Ние можем да контролираме и управляваме енергийните процеси в нас, можем да сме по-витални! 

Нека да сме активни и отговорни за собственото си благополучие и добър живот!    

Изложеното в тази статия има за цел да инфомира за виждането на традиционната китайска медицина за работата на вътрешните органи в организма на човека. Методът не дава идеи за лекуване  или диагнози, помага  на този, който желае да види Източната гледна точка за здравето. Ако имате здравен проблем, силно ви препоръчваме да се обърнете към лекар с природосъобразна насоченост в неговата практика. Бъдете винаги здрави и в отлично настроение. 

НАПРАВЕТЕ КОНТАКТ С МЕН : 0888 979539 /Viber/WhatsApp/Messenger                                                        

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРИРОДАТА             

НИЕ СВЕТИМ С НЕВИДИМА СВЕТЛИНА И СВЕТЛИНАТА НОСИ БЕЗЦЕННО ЗНАНИЕ