Bio Well анализ

ТВОЯТА ЕНЕРГИЯ ЧИ ОТ ВЪРХА НА ПРЪСТИТЕ

BIO WELL КАМЕРА Е РЕВОЛЮЦИЯ В ИЗСЛЕДВАНЕТО НА НЕВИДИМАТА СВЕТЛИНА В ЧОВЕКА.

 
Bio Well камера     

Анализът от Bio Well камерата е основан на връзката на между пръстите на ръцете и енергийните меридиани в тялото. Оттам и връзката с 12-те канали на енергия според традиционната китайска медицина. Основната причина за неблагополучията според Изтока се крие в недостиг или излишък от енергия в човека. Едно зараждащо състояние се проявява първо на енергийно ниво. С инструментът Bio Well ще откриете къде се крият вашите дефицити на енергия, какво означава това и какви са мерките.

Кратка история

Първите сведения за спонтанно откриване на човешкото лъчение датират от далечната 1777 г. и техен откривател е германския физик и математик Георг Лихтенберг. Във вековете следват имената на много изследователи, както и известният Никола Тесла, в редицата се нарежда и български изследователи. Историята обаче е отредила името на руския инженер и изследовател Семьон Кирлиан да бъде увековечено в тази област на физиката. Той заедно заедно със съпругата си работят и изключително задълбочено по темата с енергийното излъчване (светене) на живи биологични обекти, като провеждат множество експерименти. В тяхна чест изследванията в тази област са наречени – „ефектът на Кирлиан“ или са популярни също с името Кирлианова фотография. Първият учен, който прави връзка между китайските меридиани и „ефектът на Кирлиан„ е германският учен д-р Фол. След това д-р К. Коротков усъвършенства методът и го извежда на ново съвременно компютърно ниво. 

Как работи системата

Изображението, което създава инструментът Bio-Well, съчетава западните технологии и постулатите на източната философия. Bio Well камерата заснема невидимото излъчване от десетте пръста на ръцете и специален софтуер извежда цялата информация в графики на екрана на компютъра. Процесът на сканиране е бърз, лесен, удобен и ненатрапчив. Това заснемане на актуалното ни енергийно ниво дава информация за да можем да предприемем изпреварващо действие от наша страна,  докато неблагополучията ни са на енергийно ниво и емоционално ниво.

Разработка и приложението 

Bio Well камера е разработена в средата на 90-те години на 20-ти век от екип на д-р Константин Коротков, и продължава да се развива заедно с американски партньори. Д-р Коротков е най-големият специалист в света по т.нар. „Кирлианов ефект“. Bio Well камера използва именно този ефект в своята работа за да установи конкретното енергийно състояние на човека. Д-р Коротков е работи с руските олимпийски отбори. Участвал в подготовката им с изследвания чрез Bio Well камера. С нея се установява моментната форма и психоемоционалното състояние на спортистите за олимпиадата в Сочи през 2014 година.

Практиката на Студио Пет Пръста

Студио Пет Пръста работи с Bio Well камера от лятото на 2016 година.  За две години практика и изследване на различни хора, установи редица предимства.  Емоционалното ни състояние дава обратна връзка върху екрана на компютъра дали сме в състояние на стрес и напрежение. Недостигът на енергия ясно очертава къде е слабото звено в нашият организъм. След получаване на информацията в реално време, се  набелязва план и стъпки за разрешаване на настоящи и бъдещите неблагополучия.

Студио Пет Пръста  участва с Bio Well камера в изследване организирано от ANDARI – ArtExtreme за влиянието на българските шевици върху участниците от Международния Балетен конкурс – Варна’ 2016. В своята дейност Студио Пет Пръста гостува в различни градове на България като София, Пловдив, Бургас Велико Търново, Севлиево. 

Ние можем да контролираме и управляваме енергийните процеси в нас, можем да сме по-витални! 

Нека да сме активни и отговорни за собственото си благополучие и добър живот!    

Изложеното в тази статия има за цел да инфомира за виждането на традиционната китайска медицина за работата на вътрешните органи в организма на човека. Методът не дава идеи за лекуване  или диагнози, помага  на този, който желае да види Източната гледна точка за здравето. Ако имате здравен проблем, силно ви препоръчваме да се обърнете към лекар с природосъобразна насоченост в неговата практика. Бъдете винаги здрави и в отлично настроение                                                     

                                                                             СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРИРОДАТА             

НИЕ СВЕТИМ С НЕВИДИМА СВЕТЛИНА И СВЕТЛИНАТА НОСИ БЕЗЦЕННО ЗНАНИЕ